Lekkage Den Haag

Wanneer u te maken heeft met een lekkage neemt het stressniveau vaak flink toe. Het is dan fijn dat u kunt rekenen op de snelle service van een vakkundige loodgieter. In Den Haag en omgeving kunt u daarvoor terecht bij All Heating Met 36 jaar ervaring hebben wij flink wat vakkennis in huis. 98% van alle problemen die wij tegenkomen kunnen wij direct oplossen.

Lekkage Den Haag badkamer

Voor het oplossen van een lekkage is het belangrijk dat het bekend is waar het lek zit. Alle lekkages aan leidingwerk kan ons loodgietersbedrijf voor u oplossen. Van een CV-leiding tot een waterleiding en van lek in de badkamer tot lekkage van een afvoerleiding. De meeste lekkage komen uit of zijn zichtbaar in de badkamer. Niet verwonderlijk aangezien hier veel leidingen samenkomen. Bij een waterlekkage is het belangrijk dat u weet waar de hoofdkraan zit. Vaak is dit bij de meterkast, zeker in nieuwere woningen. Door deze kraan dicht te draaien voorkomt u dat er waterdruk op de leiding blijft staan. Merkt u dus ergens een waterlek dan is dit de eerste stap om uit te voeren. Neemt de lekkage af wanneer u deze hoofdkraan heeft dichtgedraaid? Dan weet u dat u te maken heeft met een lekkage aan het leidingwerk.

Maar hoe komt u erachter dat u een waterlekkage heeft? Sommige mensen komen hier pas achter als de jaarafrekening van het waterbedrijf op de mat valt of in de mailbox verschijnt. De lekkage is dan al even gaande. U kunt ook zelf met enige regelmaat de hoofdkraan even dichtdraaien. Zo weet u zeker dat deze nog werkt, wel zo handig in een noodsituatie. Maar ook kunt u zo controleren of u een lek heeft. Blijkt bijvoorbeeld na een uurtje de meterstand hoger te zijn dat weet u dat er en waterlekkage op de leiding zit.

Lekkage Den Haag opsporen

Als u niet een duidelijk vermoeden heeft waar het lek zit is het verstandig om dit eerst op te laten sporen. Er zijn bedrijven gespecialiseerd in enkel het detecteren van alle soorten lekkages. Hiervoor zijn verschillende methoden beschikbaar. Een warmtebeeld camera, traceergas, endoscopische camera of ultrasone lekdetectie. Deze bedrijven sporen alleen de bron van het lek op. Het verhelpen van de lekkage doen zij doorgaans niet zelf, een slager keurt immers ook niet zijn eigen vlees. Helaas zijn er een heel aantal incapabele bedrijven in deze markt actief. Onlangs heeft Radar hier nog aandacht aan besteed. Doe altijd even kort onderzoek naar het bedrijf en vraag een offerte. Veel bedrijven werken namelijk met een vast bedrag.

Lek Den Haag verhelpen

Heeft u een sterk vermoeden waar de lekkage zit? Neem dan contact met ons op voor een reparatie. Tevens kunnen wij met een lekdetectie rapport van een betrouwbare partij voor u elke lekkage na de hoofdkraan oplossen. Alles voor de hoofdkraan is namelijk voor het waterbedrijf, hier mogen wij ook niet aankomen. Neem nu contact met ons op via 070 - 207 50 14 en maak een afspraak. Ook via ons contactformulier valt er een afspraak te plannen.